Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Contact

We helpen je graag verder

Vragen?

Wil je contact met ons opnemen? Zie hieronder de verschillende manieren waarop dat mogelijk is. Misschien is jouw vraag ook al wel eerder gesteld, kijk dan bij de veelgestelde vragen sectie.

Vul hier gemakkelijk je gegevens in

Direct solliciteren?

(Optioneel)

Veelgestelde vragen

Kom je ergens niet uit of ben je benieuwd naar iets binnen a&m? Check onze veelgestelde vragen.

Sollicitatie
Hoe bereid ik me voor op het sollicitatiegesprek?

Zorg ervoor dat je het bedrijf goed kent, denk daarbij aan de missie, waarden, projecten en recente ontwikkelingen. Bekijk de functieomschrijving en identificeer jouw relevante vaardigheden en ervaring. Het is belangrijk dat je na het gesprek een goede indruk hebt gekregen van het bedrijf, de functie en de mensen.

Wat voor vragen kan ik verwachten tijdens het sollicitatiegesprek?

Verwacht vragen over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie voor de functie. Je kunt ook situatiegerichte vragen verwachten, waarbij je gevraagd wordt om voorbeelden te geven van situaties waarin je bepaalde vaardigheden hebt toegepast. Ook stellen we vragen om er een beetje achter te komen wie jij bent als persoon, wat is bijvoorbeeld het meest interessante aan jou dat niet op je cv staat?

Wat zijn goede vragen om te stellen tijdens het sollicitatiegesprek?

Je kunt vragen naar de dagelijkse verantwoordelijkheden van de functie en hoe deze bijdragen aan de doelen van het bedrijf. Ook kun je informeren naar de bedrijfscultuur en hoe teams samenwerken. Je zou kunnen vragen naar mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen a&m impact.

Als er geen geschikte vacature is voor mij, kan ik dan een open sollicitatie doen?

We staan altijd open voor open sollicitaties. Je kunt jouw cv en motivatiebrief sturen naar fanmail@am-impact.nl. Zorg ervoor dat je in jouw motivatiebrief duidelijk aangeeft waarom je geïnteresseerd bent en wat je graag bij ons zou willen doen, zelfs als er op dat moment geen specifieke vacature beschikbaar is.

Werken bij a&m impact
Moet ik over eigen vervoer beschikken?

Het hebben van eigen vervoer is handig, maar het is geen vereiste. Het is mogelijk om met het OV te komen, houdt er wel rekening mee dat je nog een stukje (+/- 10 minuten) moet lopen vanaf de bushalte.

Is er een dresscode bij a&m impact?

Nee, we hebben geen strikte formele dresscode, maar we moedigen wel aan om je passend en netjes te kleden, vooral wanneer je in contact komt met klanten. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in wat je draagt, terwijl je ook respectvol en professioneel blijft.

Kan ik ook parttime werken?

Ja, we hebben ook mogelijkheden voor parttime werk, afhankelijk van de specifieke functie en de behoeften van het team. Het is het beste om dit tijdens het sollicitatieproces te bespreken.

Zijn er training- en ontwikkelingsmogelijkheden bij a&m impact?

Zeker, we bieden training en ontwikkelingsmogelijkheden aan om jou te helpen groeien in je carrière. Dit kan variëren van interne trainingen tot externe workshops en cursussen.

Worden er mogelijkheden geboden voor persoonlijke groei en ontwikkeling?

Ja, we moedigen persoonlijke groei en ontwikkeling aan. Dit kan onder meer het volgen van trainingen en het werken aan uitdagende projecten omvatten. Ook worden er regelmatig bila’s gehouden, om een open en eerlijk gesprek te voeren over je doelen, je ontwikkeling van vaardigheden en competenties en om eventuele knelpunten te bespreken.

Hoe zorgt a&m impact voor een goede werk-privébalans?

We willen graag een goede werk-privébalans bevorderen door flexibele werktijden aan te bieden, waar mogelijk. Ook worden werknemers aangemoedigd om vakantiedagen op te nemen en hun vrije tijd te respecteren.

Wat zijn de mogelijkheden voor flexibel werken of thuiswerken?

We bieden mogelijkheden voor flexibel werken en thuiswerken, afhankelijk van de functie en de behoeften van het team. Hoewel we mogelijkheden bieden voor thuiswerken, moedigen we aan dat alle teamleden minimaal drie dagen per week op kantoor aanwezig zijn. Dit bevordert het teamgevoel, stimuleert samenwerking en biedt de gelegenheid om gezamenlijk te lunchen en direct met elkaar te werken, wat de efficiëntie en de kwaliteit van ons werk ten goede komt.

Hoe is de bedrijfscultuur bij a&m impact?

Oeh, hier vertellen we echt heel graag over! We houden van een mix van serieus werk en een vleugje humor. Work hard, play hard zou het goed omschrijven. We zijn een hecht team dat gedreven wordt door samenwerking, creativiteit en innovatie. We nemen ons werk serieus, maar onszelf iets minder - en dat maakt het hier zo leuk!

Stages
Welke stages kan ik bij jullie lopen?

We bieden verschillende stages aan, afhankelijk van jouw studierichting en interessegebieden. Niet geheel verrassend: volg je een hbo-opleiding richting ICT? Dan kun je bij ons je hart ophalen! Ook stages voor Mediadesign-opleidingen zijn welkom bij ons.

Extra's
Heeft a&m impact ook extra’s buiten het werk om?

Absoluut! We geloven in het creëren van een stimulerende en plezierige werkomgeving. Naast onze winstuitkeringen, bieden we ook leuke extra's zoals gezamenlijk sporten op woensdagmiddag, vers fruit om van te genieten, en regelmatig georganiseerde borrels uitjes, zoals Huntenpop festival en vakantie-tripjes naar bestemmingen zoals Mallorca of Valencia.

Is er een geheime talentenjacht bij a&m impact waar ik mijn ongelooflijke talenten kan laten zien?

Helaas, onze geheime talentenjacht is zo geheim dat zelfs wij niet weten waar en wanneer deze plaatsvindt. Maar wie weet...

Wordt er bij a&m impact ooit een FIFA-toernooi georganiseerd tijdens de pauzes?

Nou, laten we zeggen dat onze FIFA-toernooien tijdens de pauzes er niet rustig aan toe gaan. Het gaat er altijd heftig aan toe en de concurrentie is moordend. Dus wees gewaarschuwd, als je meedoet, bereid je dan voor op intense rivaliteit en misschien zelfs wat voetbalgerelateerde trauma's.

Innovatieweg 26-03
7007 CD Doetinchem

Laten we kennis maken

Meer weten?

Lisa Hermsen
HR-specialist
Patty Boonman
HR-manager
© 2024 a&m impact