Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Over ons

Samen de zorg beter maken

Wij zijn a&m impact

Hé, wat leuk dat je een kijkje neemt op de Over Ons-pagina van a&m impact! Als je onze werken-bij website een beetje hebt doorgeklikt dan heb je als het goed is al kennis kunnen maken met onze medewerkers en bedrijfscultuur. Hoe we ooit zijn begonnen, wat we maken en onze kernwaarden; die ben je wellicht nog niet tegengekomen. Dat vertellen we je graag op deze pagina. 

Hoe het ooit begon

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. In het pittoreske dorpje Silvolde begonnen Arno en Marij vanuit huis a&m impact. Het broer en zus duo ontwikkelde vanuit daar websites, webapplicaties en webshops en leverde webadvies. Na de oprichting groeide het bedrijf gestaag, kwamen er meer medewerkers, nieuwe locaties en services bij. Zo zijn we op een gegeven moment full service diensten aan gaan bieden. Naast websites en webapplicaties, konden klanten toen ook terecht bij a&m impact voor de marketing en social media.

Betere zorg door slimmere communicatie

Vanaf 2014 zijn we een andere koers gaan varen en zijn wij onze aandacht gaan richten op zorgsector. In de afgelopen jaren zijn we daardoor uitgegroeid tot specialist op het gebied van digitale communicatie. Waarom wij hebben gekozen voor de zorg en het onderwijs? Omdat wij denken daar écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunt en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen en beter onderwijs geven.

Jarenlange ervaring en passie

Met meer dan 25 jaar ervaring en 200+ organisaties in de zorg als klant, weten we wat er in de zorg speelt en welke behoeftes er zijn. Op basis daarvan ontwikkelen wij constant door om tot de best passende oplossing te komen. Ons harde werk is zelfs bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021, 2022 én 2023 in de categorie Digital agency fullservice middelgroot. Daar zijn we heel trots op!

Onze kernwaarden

Waar we minstens zo trots op zijn is onze Achterhoekse cultuur. Om als bedrijf zowel die cultuur te waarborgen als de best mogelijke oplossingen en diensten te blijven leveren, is het belangrijk om altijd op dezelfde golflengte te werken. Dat doen wij aan de hand van onze kernwaarden:

Respect

Bij a&m impact zijn we een hecht team. Om dat gevoel te behouden is elkaar met respect te behandelen heel belangrijk. Laten zien we dat elkaar waarderen en oog hebben voor de wensen en behoeften van iedereen binnen de organisatie. Dat is wat onze organisatie en medewerkers helpt om te groeien. Of je dan nooit wat harder mag zijn? Natuurlijk niet, zolang je iedereen maar in zijn waarde laat.

Plezier

Plezier in én op je werk is een hele belangrijke drijfveer om goed te kunnen presteren. Wij moedigen je dan ook vooral aan te doen wat je leuk vindt zodat je niet alleen onze oplossingen maar ook jezelf naar een hoger niveau kan tillen. Verder wordt er bij ons ook veel én vaak gelachen. Je collega’s zijn vaak de mensen waar je het meest van je tijd mee doorbrengt gedurende de week, dan kan het maar beter gezellig zijn, toch!

Vertrouwen

Bij a&m impact hoeven wij niet over je schouder mee te kijken hoe jij je werkt uitvoert. Waarom niet? Omdat wij elkaar vertrouwen. Daarom krijg je van ons binnen het bedrijf veel vrijheid om je werk vorm te geven. Wij vertrouwen erop dat jij je altijd je best doet om ons bedrijf en onze oplossingen beter te maken. Alleen dan kunnen wij een fijne werkplek creëren en het beste resultaat leveren aan onze klanten.

Open en eerlijk

Open en eerlijk, zo kun je ons het beste omschrijven. Wij delen leuk nieuws, minder leuk nieuws, wat er goed gaat en wat er beter kan. Dat betekent ook dat we dat graag van jou zien! Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook persoonlijk. Wij weten wat er speelt in het leven van onze collega’s. Wij geloven dat deze open en eerlijke houding intern ervoor zorgt dat wij ook extern kunnen uitdragen.

Verantwoordelijkheid

Of zoals wij het ook wel noemen 'extreme ownership'. We doen het samen als team, maar soms moet iemand gewoon de verantwoordelijkheid pakken. Of het nu gaat om een projecttaak of het uitpakken van de vaatwasser op kantoor. Handen uit de mouwen steken en niet verwachten dat een ander het zomaar doet. En help je hulp nodig, vraag het dan gerust. We hebben iedereen nodig om tot het beste resultaat te komen.

Solliciteer nu

Ook a&m'er worden?

Ben je na het lezen van ons verhaal enthousiast geworden om samen met ons digitale communicatieoplossing te ontwikkelen waar zorgmedewerkers blij van worden? Check onze vacatures!

© 2024 a&m impact