Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wat wij ontwikkelen

Waar zorgmedewerkers blij van worden

Hét communicatieplatform

Onze producten zijn er op gericht alle interne en externe doelgroepen die betrokken zijn bij de zorg zo goed mogelijk te helpen. Niemand wil toch eindeloos digitaal zoeken naar de juiste informatie, maar duidelijk in één overzicht hebben wat zij nodig hebben. Bij a&m impact ontwikkelen we producten die de zorgmedewerker blij maken.

Onze oplossingen

Wat voor producten dat zijn, dat hebben we nog niet verteld hé? Hoog tijd om dat wel te doen. Wij ontwikkelen vele verschillende producten (zoals je vast hebt gezien in de afbeelding hierboven), die lichten we graag verder toe.


 • Sociaal intranet

  Met het sociaal intranet ontzorgen wij de zorgmedewerker. Het is de plek waar zij alles kunnen zoeken, vinden en delen wat zij maar nodig hebben gedurende hun werkdag. Denk aan nieuws, protocollen, HR-informatie en een smoelenboek om met collega's in contact te komen. Zodoende hoeven medewerkers niet naar nog 15 andere verschillende systemen hoeven. Die naadloze koppeling tussen systemen, die hebben wij ontwikkeld, net als de gebruiksvriendelijke voorkant die het voor iedere zorgmedewerker toegankelijk maakt. 

 • Digitale werkplek

  Bij a&m impact hebben we een digitale werkplek ontwikkeld speciaal voor de zorg. Het doel is het werk van de zorgmedewerker efficiënter, makkelijker en vooral ook leuker te maken. Aan de achterkant wordt alles gekoppeld door middel van API's, aan de voorkant merken gebruikers daar niks van. Met Single Sing-on schakelen zij eenvoudig tussen de verschillende systemen die hun organisatie gebruikt.  Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: zorg verlenen. 

 • Zorgportalen

  Met een portaal kan een zorgorganisatie iedere doelgroep specifiek benaderen. Zo verbeter je de informatievoorziening en betrokkenheid van de verschillende doelgroepen. Denk daarbij aan cliënten, verwanten, vrijwilligers en leden. In de basis te vergelijken met het sociaal intranet, maar toch uniek door de verschillende koppelingen, modules en informatie die wordt getoond op het portaal.  

 • Zorgwebsites

  Alle externe doelgroepen benaderen doet een zorgorganisaties met een website van a&m impact. Uniek ontworpen en makkelijker beheerbaar door iedereen. We ontwikkelen onze eigen modules en oplossingen die passen bij de doelgroepen in de zorg. Daarnaast zijn wij constant bezig met digitale toegankelijkheid en hoe wij onze websites kunnen verbeteren zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. 

 • Beeldbank

  De beeldbank oplossing biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om alle beeldmateriaal binnen een zorgorganisatie te beheren en te delen, waardoor medewerkers, vrijwilligers, cliënten en anderen een inkijkje krijgen in de organisatie. Met overzichtelijke dashboards, de mogelijkheid om beelden in te delen in albums, aan te passen naar verschillende formaten, en eenvoudig te vinden met tags en filters, wordt het beheer vereenvoudigd. Toestemmingen worden vastgelegd, betrokken personen geregistreerd, en het delen gebeurt veilig volgens ISO/NEN normen.

 • Beeldbellen

  Videobellen om zaken te bespreken, daar zijn we allemaal wel bekend mee toch? Om het voor zorgmedewerkers nog makkelijker te maken, hebben wij de beeldbeloplossing ontwikkeld. Een sterk staaltje code aan de achterkant, maar net zo gebruiksvriendelijke als ons hele portaal aan de voorkant. Het biedt zorgmedewerkers de mogelijkheid om efficiënt contact te leggen met externe personen zoals cliënten en verwanten. Door de integratie met andere applicaties in het portaal, heb je tijdens het bellen alles bij de hand. 

 • Narrowcasting

  Als verlengde van je sociaal intranet kunnen wij actuele content van een zorgorganisatie ook via een intern TV-kanaal aan de medewerkers beschikbaar stellen met narrowcasting. Zo hebben ook medewerkers die weinig met een pc werken toegang tot deze belangrijke informatie van het intranet. Deze oplossing onderstreept zo mooi de claim die wij altijd maken: "informatie is écht overal bereikbaar". 

 • Leer Management Systeem

  Makkelijk kunnen doorontwikkelen binnen jouw loopbaan, dat gunnen wij niet alleen onze collega's bij a&m impact, maar ook alle zorgmedewerkers bij onze klanten. Met het Leer Management Systeem dat wij ontwikkelen maakt het eenvoudig voor zorgorganisaties om eigen e-learnings aan te maken met verschillende leerpadden, rapportages en toetsen. Zo hoeven zij niet meer te schakelen naar andere systemen om hun ontwikkeling een boost te geven. 

Waar wij mee werken

Om het meest uit onze oplossingen én onszelf te halen, werken wij met de beste tools die er zijn. In de afbeelding zie je een greep van de mooiste tooling stack waar wij mee werken. Heb je zelf iets beters? Maak ons dan enthousiast, en voordat je het weet is het in gebruik!

Wil je meer weten?

Op onze corporate website vind je alle informatie over ons oplossingen, de verschillende functionaliteiten en mooie voorbeelden van het werk dat wij samen met onze klanten hebben geleverd.

© 2024 a&m impact