Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hbo Communicatie

500 euro stagevergoeding per maand

“Ben jij op zoek naar een uitdagende communicatiestage waar je écht het verschil kunt maken?" Zeg eens eerlijk, word je daar als communicatiestudent heel enthousiast van? Nee he, als nuchtere Doetinchemse club krijgen wij daar ook een beetje de kriebels van.

Ben jij na het lezen van deze saaie openingszin al direct een pakkende tekst aan het bedenken? Ja? Top, dan zoeken wij jou! Iemand met een beetje pit, een lekker vlotte schrijfstijl en passie voor de zorg. Oké, oké, passie is een groot woord. Een interesse in de zorg is meer dan genoeg. Want daar ga je over schrijven: onze communicatieoplossingen voor de zorg. Zie je dat wel zitten? Kom dan vanaf september 2024 jouw meewerkstage volgen bij a&m impact!

Wat ga je doen?

Binnen a&m impact ben je onderdeel van het Marketingteam. Samen werken wij iedere dag hard om het merk ‘a&m impact’ op de kaart te zetten bij onze verschillende doelgroepen. Als meewerk stagiair ga jij je tijdens jouw stage bezighouden met het creëren van geschreven content voor verschillende doeleinden. Denk aan: social media berichten (scrollen voor inspiratie is geoorloofd ;) ), blogs, klantcases, nieuwsberichten en offline promotiemateriaal. Een goed gevulde contentkalender, daar heb jij wel ideeën over! Zie je een trend die bij ons past? Hop, gaan we proberen! Vang jij in de wandelgangen op dat klanten bepaalde informatie missen? Laten we daar iets voor inrichten op ons klantportaal! Met het team brainstormen we regelmatig over welke unieke content we kunnen ontwikkelen. Jij ondersteunt bij het uitdenken van een concept en de uitwerking daarvan door bijvoorbeeld een script te schrijven.

Verder ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer van onze website, het kennisplatform voor onze klanten en ons eigen intranet. Wat je maakt, wordt dus ook direct ingezet. Daarbij is het belangrijk dat je content optimaliseert voor betere vindbaarheid en analyses uitvoert om de prestatie van onze content te meten. Want ja, content moet niet alleen geschreven, maar vooral ook gelezen worden.

Naast het creëren van geschreven content lever jij ook een bijdrage aan verschillende marketing en sales activiteiten en help je bij de voorbereiding van pitches en presentaties. Kortom, een heel divers takenpakket met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit.

Waarom stagelopen bij a&m impact?

Samen de zorg beter maken door slimmere communicatieplatformen te ontwikkelen. Dat is waar wij bij a&m impact iedere dag hard voor werken. Met succes! Niet voor niets is ons harde werk al vier keer beloond met een gedeelde eerste plek bij de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business van 2020 t/m 2023.

Wij hebben een ontzettend gezellig, jong en slim team met allemaal specialisten. Stuk voor stuk heeft iedereen zijn eigen humor, kwaliteiten en bugs. We helpen elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau. Door ons in te leven in de wereld van onze zorg- en onderwijsklanten, veroveren we samen met hen online deze nichemarkten. Hiervoor bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en exploiteren wij unieke en gebruikersvriendelijke oplossingen zoals sociale intranetten, websites, mobiele apps en maatwerk applicaties. Het werk dat jij levert bij a&m impact wordt direct ingezet. Zo draag vanaf moment één bij aan het merk a&m én betere zorg in Nederland.

Wat bieden wij?

Stagelopen bij a&m impact is zowel leerzaam als leuk. Met ons team aan experts bereiden we je voor en begeleiden je tijdens het belangrijke traject richting een baan. De stage- of afstudeerduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt uiteraard een stagevergoeding. Daarnaast krijg je alle ruimte om professioneel en persoonlijk te groeien. Je hoort direct helemaal bij ons team en kan zo kennismaken met alle facetten van het bedrijfsleven. Wat je nog meer van ons krijgt tijdens je stage?

Welke skills heb jij?

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Communicatie en je zit in het derde leerjaar;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt een vlotte schrijfstijl waardoor je makkelijk weet te schakelen tussen de verschillende doelgroepen en mediavormen;
  • Je bent creatief en kan goed conceptueel denken;
  • Je werkt goed samen in een team maar kan ook zelfstandig aan de slag;
  • Humorvol, nieuwsgierig, flexibel en proactief.

Wat voor jou?

Loop jij over van creativiteit om al onze kanalen te vullen met inspirerende content? En wil je daarnaast een bijdrage leveren aan betere zorg in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sollicitatieprocedure

Wat staat je te wachten?

1
Stuur je CV en motivatie naar ons op
2
Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
3
Alles akkoord? Tekenen maar!

Solliciteer direct!

Enthousiast geworden?

(Optioneel)

Laten we kennismaken

Meer weten?

Lisa Hermsen
HR-specialist
Patty Boonman
HR-manager
© 2024 a&m impact