Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hbo ICT-webdeveloper

500 euro stagevergoeding per maand

Zit jij in het laatste jaar van je mbo opleiding ICT of volg je een hbo opleiding ICT of soortgelijk en ben je klaar om jouw programmeerskills naar een volgend level te brengen? Maak dan kennis met a&m impact uit Doetinchem! Als specialist in digitale communicatie voor de zorg en het onderwijs voorzien we meer dan 265.000 users van onze slimme software. En vanaf september daar kun jij een bijdrage aan leveren!

MBO OF HBO MEEWERKSTAGE

Als meewerkstagiair (mbo-laatstejaars en hbo) ga jij je tijdens jouw stage voornamelijk bezighouden met de technische realisatie van onze sociaal portalen en websites voor onze klanten. Je werkt mee aan lopende sprints om het sociaal portaal niet alleen veilig, maar ook up-to-date te houden en van de nieuwste ontwikkelingen te voorzien. Je bouwt aan nieuwe functionaliteiten en doet onderzoek naar nieuwe technische mogelijkheden. Op verschillende lagen kun je ingezet worden, back-end en front-end. Van PHP, MySQL, Craft CMS en API's tot HTML/CSS en Javascript, vele disciplines zijn bij ons aan de orde. Waar je interesse en kennis ligt daar kun je bij ons in verder. Aangezien je lerende bent, krijg je ondersteuning van een team met ervaren developers.

Op het vakgebied ICT kun je bij ons stage lopen met de volgende of soortgelijke specialisaties:

 • Software Development
 • Web Development

HBO AFSTUDEERSTAGE

Volg je jouw hbo-afstudeerstage bij ons, dan kunnen we de opdracht samen met jou bedenken en concreet maken. We werken aan veel verschillende opdrachten voor toonaangevende bedrijven in de zorg en het onderwijs, waardoor er altijd wel iets is wat bij je past.Een greep uit de afstudeeropdrachten die jij voor ons op zou kunnen pakken:

 • Containering Cloudplatform ontwikkelen
 • WebRTC beeldbel applicatie ontwikkelen
 • NodeJS platform voor push notificaties ontwikkelen
 • API-Hub modules ontwikkelen
 • AI-onderzoek zorgportalen
 • Elastic Search integratie ontwikkelen
Ik werd tijdens mijn stage altijd helemaal meegenomen in het proces, dat was wel heel tof!”
Timon - oud-stagiair & Back-end developer

Wat bieden wij jou?

Stagelopen bij a&m impact is zowel leerzaam als leuk. Met ons team aan experts bereiden we je voor en begeleiden je tijdens het belangrijke traject richting een baan. De stage- of afstudeerduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt uiteraard een stagevergoeding. Daarnaast krijg je alle ruimte om professioneel en persoonlijk te groeien. Je hoort direct helemaal bij ons team en kan zo kennismaken met alle facetten van het bedrijfsleven. Wat je nog meer van ons krijgt tijdens je stage?

Welke skills heb jij?

 • Je volgt een Hbo-opleiding richting ICT of Communicatie Multimedia Design / Creative Business;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en je wilt constant bijblijven in je vakgebied;
 • Je bent gedreven en hebt een proactieve werkhouding;
 • Je hebt een flexibele en betrokken instelling;
 • Je kijkt door de ogen van en kunt je inleven in de eindgebruiker;
 • Je werkt goed samen in een team, maar kan ook zelfstandig aan de slag.

Sollicitatieprocedure

Wat staat je te wachten?

1
Stuur je CV en motivatie naar ons op
2
Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
3
Alles akkoord? Tekenen maar!

Solliciteer direct!

Enthousiast geworden?

(Optioneel)

Laten we kennismaken

Meer weten?

Lisa Hermsen
HR-specialist
Patty Boonman
HR-manager
© 2024 a&m impact