Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Met het team op naar Albufeira!

Het was weer zover: het jaarlijkse teamuitje van a&m. Met Portugal dit jaar als zonnige bestemming vlogen 28 van de 35 a&m’ers naar een van de populairste badplaatsen van de Algarve. Een heel weekend lang genoten we als team van elkaars gezelligheid, de vele grappen, het lekkere eten, de stralende zon en zeker ook de koude drankjes. We nemen je graag even mee terug naar dit gedenkwaardige weekend.

Hey ho let’s go

Onze teamuitjes kennen inmiddels al redelijk wat bestemmingen. Na Amsterdam, Londen, Dublin, Liverpool, Winterberg, de Ardennen, Málaga en Mallorca voegen we daar nu dus Albufeira aan toe. Dit levendige en eigenzinnige stadje staat vooral bekend om de prachtige stranden en de vele bars en discotheken. En laten onze a&m’ers daar nou prima voor te porren zijn! Helemaal vol energie vertrokken we vrijdagmiddag 16 juni richting Eindhoven airport. Om de tijd te doden in de auto’s kregen we een mooie quiz over Portugal en a&m. Dat laatste hebben de overige collega’s op kantoor geweten. Om en om werden ze gebeld, geslackt en geappt over de antwoorden op de vragen. Wat een teamwork hé…

Eenmaal op het vliegveld maakten we nog even een groepsfoto (overigens de enige die gemaakt is waar we allemaal op staan – applaus voor ons), gingen we door de security en konden we boarden.

Vamos!

Alles verliep tot dan toe heel soepel: de vlucht, de busreis, het inchecken in het hotel, maar het vinden van de hotelkamer ergens in blok A t/m F met 564 kamers bleek een opgave. Iedereen fristen zichzelf op en gezamenlijk wandelden we richting The Strip. Na een stevige avondmaaltijd was het tijd voor een soort van karaoke. We smeerden de kelen met een aantal alcoholische versnaperingen, zongen een paar gouden noten en vervolgden onze weg naar een andere club om daar wat dansjes te wagen. Voor sommigen was de avond op dat punt al geslaagd, anderen gingen nog een deurtje verder en zwommen tot slot nog even in de zee. Ps. de zoektocht naar de hotelkamer begon voor een paar weer opnieuw.

Wat zijn we uit hè

Helemaal uitgeslapen (haha not) begonnen we aan onze twee uur durende mountainbike tour door de heuvels van Albufeira. ‘Lekker’ even alles eruit zweten en de benen het werk laten doen. Daarna begon onze welverdiende vrij te besteden middag. Er werd gechild op het balkon van de hotelkamer, aan het zwembad of op het strand. Voor diegenen die nog wat sportiviteit wilden gingen een aantal watersporten beoefenen. Iedereen had de vakantiemodus aanstaan en we genoten volop van de zon, de gezelligheid en de Corona’s. Saúde! Na een laatste duik in de zee, het zwembad en tot slot een douche vertrokken we richting het oude gedeelte van Albufeira om te gaan eten. Bij de zee aan een hele lange tafel smulden we van vis, vlees en koude drankjes.

Volop genieten

De avond was natuurlijk nog jong dus met z’n allen verkenden we de straten en steegjes van het oude gedeelte. We stopten bij een club waar een ontzettend gezellige liveband speelde. Midden in die steeg stond ineens 28 man te zingen, te dansen of langs de kant stilletjes te genieten van de muziek. Bedtijden waren die avond voor iedereen verschillend, maar deed je een poging eerder te gaan slapen dan de rest dan was de kans groot dat je wakker werd gemaakt door een aantal lieftallige collega’s, hè Fred?!Om kwart voor acht op zondagochtend stond onze bus klaar om ons weer naar het vliegveld te brengen. Op naar huis waar een aantal mannelijke collega’s nog in het zonnetje werden gezet door hun kroost vanwege vaderdag.

Unieke sfeer

Een tijdje geleden vroegen we aan alle a&m’ers wat ze vonden van a&m impact en op nummer 1 bij iedereen stond: een unieke sfeer. Dat teamgevoel werd dit weekend weer eens dik bevestigd. Altijd hard werken, maar ook zeker plezier maken. We kijken terug op een mega geslaagd weekend met veel plezier en gezelligheid, een toporganisatie, vele foto’s en filmpjes en slaaptekort. Het was er weer een voor in de boeken! Bekijk hieronder nog even de aftermovie.

© 2024 a&m impact