Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Teambuilding in… Mallorca! kan gewoon

Met je collega’s een weekend weg. Je hoort en ziet het misschien niet vaak, maar bij a&m impact proberen we het ieder jaar te doen. We zeggen bewust ‘proberen’ erbij, want in de afgelopen twee jaar waren dit soort uitjes er even niet bij. Des te meer reden dit jaar weer een weekend vast te pinnen, vliegtickets te boeken en de koffers te pakken. Na Amsterdam, Londen, Dublin, Liverpool, Winterberg, de Belgische Ardennen en Málaga, was het dit keer de beurt aan Palma de Mallorca! Een kleine recap van dit memorabele teamuitje.

¡vamos a la playa!

Vrijdagmiddag 20 mei was het dan zover; met vijf auto’s vertrokken we met een groot deel van het team richting Schiphol airport. Wat eerder dan dat we oorspronkelijk wilden, maar met de verwachtte drukte op Schiphol konden we maar beter genoeg tijd hebben. Tijdens de rit werd in iedere auto hard gewerkt aan het oplossen van een quiz om mooie zomerse prijzen op het vliegveld te winnen.

Na de nodige koffer- en bodychecks bij de douane mocht iedereen mee, yay! Voordat we het vliegtuig instapten zaten de eerste biertjes er bij een aantal collega’s al in. Zij die dit nog even links lieten liggen, waren daar stiekem later best jaloers op. Het vliegtuig stond door onstuimig weer namelijk nog twee uur langer met ons erin op de grond. Enfin, eenmaal groen licht zaten we snel in de lucht en kon iedereen genieten van een natje en een droogje.

In Mallorca aangekomen moest de dag natuurlijk gezellig met elkaar worden afgesloten op een terras. Tot in de late uurtjes (of vroege - 't is maar hoe ge t ziet) gingen de voeten van de dansvloer en maakten er tot slot nog een paar een duik in het zwembad van het hotel.

vakantiemodus ‘aan’

Fris en fruitig (ahum) stapten we zaterdagochtend als echte Nederlanders op de fiets om langs de mooiste plekjes van Palma en de kust te fietsen. Even wat Spaanse vitamine D oppikken tijdens een enigszins sportieve bezigheid. Na de fietstocht was het tijd om te lunchen. Een tafel vol lekkere Pinchos en koude cola’s werden geserveerd.

Met een gevulde buik kon de rest van de middag getrotseerd worden. Zonder programma - iedereen kon doen waar hij of zij zin in had. Er werd een kasteel bezocht, een hop-on hop-off bus gepakt en ook werden er dutjes in het hotel gedaan, duiken genomen in het zwembad en ballen overgeslagen op het strand. Heerlijk!

Na de ontspannen middag maakte iedereen zich op z’n best klaar voor het groepsdiner. Met z’n allen in de taxi’s op weg naar een restaurant in Palma. Reserveren? Niet nodig; met 22 man kun je vast wel ergens terecht. Toch, Tom? In Nederland was men allang in paniek geschoten wanneer we met dit aantal aan zouden komen… In Spanje niet hoor. Overal kwamen tafels en stoelen vandaan en konden we dineren. Onder het genot van de Sangria’s, biertjes en overige drankjes werd er ontzettend veel gekletst, gelachen én gezongen (jaja). ¡Santé!

Diegenen die na het diner nog vol energie zaten gingen door naar een club om te dansen op zomerse Spaanse muziek. Ging alles dit weekend soepel? Nou nee, naast de katers bleken de taxi’s op zaterdagavond in Palma dé uitdaging van het weekend. Pokémons zijn voor sommigen nog makkelijker te vangen dan een taxi. Uiteindelijk heeft iedereen goed en wel het hotel gevonden.

nog een laatste duik…

Of je nu zondagochtend wilde uitslapen, een stukje wilde wandelen of nog even een verfrissende duik wilde nemen - alles was mogelijk. Al genoten de meesten nog even van de felle zonnestralen aan het zwembad. De zonnebedjes werden overal vandaan getoverd om met elkaar de laatste uurtje in Mallorca te spenderen. Daarna was het tijd om naar het vliegveld te gaan. Met ietwat minder energie, maar des te meer herinneringen en beeldmateriaal vertrokken we weer richting huis.

Een teamuitje voor in de boeken

Maar echt. Iedereen genoot maximaal van de relaxte en gezellige sfeer onderling, strakke organisatie, unieke songteksten, flexibele moves, de zomerse temperaturen en de Spaanse drankjes en hapjes. Ontzettend uniek en bijzonder dat dit als team kan en we dit als team doen. Volgend jaar doen we het weer dunnetjes over. En dan natuurlijk het liefst met álle collega’s.

Ps. vraag ons maar niet hoe de maandag voor de meesten was…

Wil je de volgende keer ook mee?

© 2024 a&m impact